Monday, January 18, 2021

Kur intervistuesi ju pyet: Ku e shikoni veten pas pesë vjetësh?

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

pas 5 viteshKurthi: Një arsye pse intervistuesit e bëjnë këtë pyetje është për të parë nëse jeni i vendosur për këtë pozicion pune, apo do qëndroni këtu derisa një mundësi më e mirë t’ju paraqitet. Ndoshta ata thjeshtë duan të të provokojnë për të parë se sa ambicioz jeni.

Përgjigja më e mirë: Siguroni intervistuesin se po kërkoni një pozicion të cilit t’i përkushtoheni për një periudhë afatgjatë, që ky pozicion është pikërisht ai që dëshironi të bëni dhe të cilin ju e bëni më mirë. Ndërsa për të ardhmen, ju besoni se nëse kryeni punën shkëlqyeshëm, mundësitë do të jenë të pashmangëshme.

Shembull: “Jam absolutisht shumë i interesuar për një përkushtim afatgjatë për pozicionin tim të ardhshëm. Duke gjykuar në bazë të informacionit që më dhatë për këtë pozicion, është pikërisht ajo për të cilën po kërkoja dhe mendoj se jam shumë i kualifikuar për këtë pozicion. Duke iu referuar rrugës time të karrierës, jam i sigurt se nëse bëj punën time shumë mirë, do të më hapen më shumë mundësi. Kështu ka qenë gjithmonë gjatë karrierës time, dhe jam i sigurt se do të vazhdojë të jetë e tillë edhe këtu”.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...