Wednesday, December 2, 2020

Kur intervistuesi ju pyet: Duke marrë në konsideratë pozicionin tuaj të fundit, a keni bërë më të mirën tuaj?

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

960xKurthi: Nëse përgjigjesh “absolutisht po”, do të dukeni sikur puna më e mirë  është bërë në të shkuarën. Nëse përgjigjeni “jo, puna më e mirë është përpara meje”, do të duket sikur ju nuk keni dhënë maksimumin tuaj.

Përgjigja më e mirë: Për të mbuluar në një mënyrë të dyja përgjigjet e mundshme, ju mund të thoni se gjithmonë përpiqeni të bëni më të mirën tuaj dhe pjesa më e mirë e karrierës tuaj është pikërisht tani. Si një atletë që është në vend të parë, edhe ju jeni në pikën maksimale të karrierës tuaj, për shkak të disa faktorëve. Më pas, jep një përmbledhje të këtyre faktorëve, duke theksuar kualifikimet tuaja.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...