Sunday, January 17, 2021

Kujdesi shëndetësor në punë

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

sig shoqPunëdhënësit kanë detyrimin për të financuar kujdesin shëndetësor parandalues për punonjësit e tyre. Pyesni punëdhënësin tuaj se çfarë përmban kujdesi shëndetësor në vendin tuaj të punës. Gjithashtu, punëdhënësi mund të organizojë për punonjësit shërbime mjekësore për kurimin e sëmundjeve.

Në shërbimin shëndetësor në punë është e mundur të merrni shërbimet e infermieres, mjekut të punës dhe psikologut të punës. Shpesh në shërbimin shëndetësor në punë ka edhe fizioterapi. Zakonisht, shërbimet e mjekut specialist nuk përfshihen në shërbimin shëndetësor në punë. E drejta për shërbimet shëndetësore në punë nuk i takon familjes së punonjësit. Kujdesin shëndetësor në punë mund ta siguroni nëpërmjet qendrës shëndetësore lokale ose, për shembull, një qendre shëndetësore private.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...