Monday, January 18, 2021

Kriza ekonomike, ja një pikë reflesioni

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

krizaKriza ekonomike është një pikë refleksioni “ ne nuk presim që gjërat të ndryshojnë, në qoftë se ne vazhdojmë të bëjmë të njëjtat gjëra. Kriza sjell progresin, kreativiteti vjen nga ankthi, dhe prej tij lindin zbulime dhe strategji të mëdha. Kush nxjerr kreativitetin, ofron zgjidhje strategjike, sjell zbulime dhe risi të reja. Kush jep talentin e tij, jep dhe zgjidhje . Kriza e vërtetë është kriza e paaftësisë. Nuk ka krizë pa merita, të flasësh për kriza është të rrisësh konformitetin. Le të rikthehemi në vitin 1929, ku Ajnshtan përmend “ nuk ka krizë pa sfida”. Fjalët e Ajnshtajn janë ushqim për të menduar ata, që në kohë të vështirë nuk dijnë se si të reagojnë. Këto fjalë nuk mund ti marrim si të vërteta absolute, por si një inkurajim për të përfituar në kohën e krizës dhe të japim më të mirën tonë. P.sh gjetja e një pune, është një sfidë që bëhet dhe më e vështirë për t’u përballur dhe për të kapërcyer në momentet e krizës. Kjo është arsyeja pse ne duhet të punojmë dhe më shumë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...