Tuesday, October 27, 2020

Konsiderimi i sipërmarrjeve

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

01 entrepreneurSi pasojë e krizës ekonomike e cila u përhap në të gjithë globin njëqind mijë njerëz u gjendën të papunë si rezultat i veprimeve të biznesit për të bërë shkurtime dramatike për t’i mbijetuar reçensioneve.

Ndërsa reçensioni bëhet gjithnjë e më i keq punëkërkuesit marrin masa dëshpëruese në përpjekje për t’i mbijetuar papunësisë nga përjetimi i vështirësive financiare. Një ndër masat më të spikatura të adoptuara është ajo e sipërmarrjes, e cila gjeti miliona njerëz duke ngritur bizneset e tyre sesa duke u përpjektur për të ndërmarrë hapa përpara në karrierën në korporata.

Duke u bërë një sipërmarrës
• Ju do të keni mundësinë të përfshiheni në diçka ndaj të cilës ju jeni të apasionuar që në fazat e para të konceptimit, dizenjimit dhe krijimit tek shitja, veprimet e biznesit dhe përgjigjet ndaj konsumatorëve.
• Ju nuk do keni më nevojë të raportoni tek asnjeri, ju jeni vetë bosi dhe jeni në drejtim të të gjithë operacioneve të biznesit.
• Nëse jeni të suksesshëm ju do të jeni në pozita që të arrini shpërblime të mira financiare.
• Zotërimi i biznesit tuaj do t`ju japë kënaqësi shumë të madhe.
• Shumë sipërmarrje të suksesshme japin një kontribut të madh në shoqëri duke ndihmuar ekonominë lokale në mënyra të ndryshme. Psh sipërmarrja e Steve Jobs bëri një kontribut të rëndësishëm në mënyrën sesi biznesi është realizuar duke nxitur revulucionin e kompjuterave desktop.

Të bëhesh një sipërmarrës gjatë një reçensioni do të thotë të gjesh një hapësirë në treg që lehtësisht mund të mbushet gjatë një klime ekonomike të vështirë. Tipikisht njerëzit shpenzojnë më pak gjatë një reçensioni, kështu që është e rëndësishme të krijohet një produkt ose shërbim që do të kërkohet dhe dëshirohet në çfarëdo mjedisi ekonomik.

Përfitimet e të qënurit sipërmarrës gjatë një reçensioni

Gjatë një reçensioni, është në mënyrë të konsiderueshme më lirë për të blerë biznese që lidhen me të mirat, duke përfshirë toka, pajisje, hapsirat e zyrave tregtare , personel dhe punë.

Gjithashtu është e mundur që të gjesh një forcë punëtore të kualifikuar si pasojë e ngopjes së lartë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.