Monday, January 25, 2021

Konkursi i 4tert Kombetar 2015 per zgjidhje per permbajtje digjitale dhe per Internet – www.wsa-albania.org

Duhen lexuar

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Te nderuar profesioniste,

10418389_964102793622668_2063474529305693005_n-300x251 (1)Nen perkujdesjen time personale, me cilesine e Ekspertit Kombetar te Organizates Nderkombetare te Dhenies se Cmimeve (World Summit Award – www.wsis-award.org) do te organizohet per here te katert ne Shqiperi Konkursi Kombetar per zgjidhjet per permbajtje digjitale dhe per Internet ne kategorite e meposhtme (kategorite jane ne anglisht) :

1.) e-Government & Open Data
2.) e-Health & Environment
3.) e-Learning & Science
4.) e-Entertainment & Games
5.) e-Culture & Tourism
6.) e-Media & Journalism
7.) e-Business & Commerce
8.) e-Inclusion & Empowerment

Koha e shprehjes se interesit per pjesemarrje ne kandidim ne nivel lokal eshte data 30 Prill 2015 ora 12.00. Fituesit per kategori nga kandidimet do te jepen ne nje ceremoni, detajet e se ciles do te lajmeroheni me kohe.

Fituesit per cdo kategori do te cohen ne nivel konkurrimi nderkombetar, dhe do te vleresohen nga nje juri nderkombetare.

Ne kete menyre, nje fituesi lokal i jepet mundesia te konkurroje ne nivel nderkombetar, dhe te kete mundesira te barabarta per te fituar.

Detajet e konkursit dhe shume te dhena te tjera pasqyrohen tek
http://www.wsa-albania.org

Me ne fund dhe Shqiperia ka hyre ne harten e vendeve ku fituesit e aktiviteteve kombetare/lokale mund te fitojne fame nderkombetare.

Ju lutem shperndajeni kete lajme tek te gjithe ata qe ju mendoni jane te interesuar te konkurrojne.

Ky aktivitet mundesohet nga DM Consulting Services, duapune.com, AITA (Shoqata Shqiptare e Teknologjise se Informacionit),Shoqata Shqiptare e Portaleve (APA) dhe Fondacioni EDS.

Per cdo pyetje ju lutem mos hezitoni te me kontaktoni direkt tek [email protected]

me respekt

Dritan Mezini

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...