Sunday, April 18, 2021

Konferenca e I-rë e BNJ në Kosovë

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

DM
Konferenca e I-rë e BNJ në Kosovë

Duapune.com mori pjese në Konferencën e parë të Burimeve Njerëzore e cila u mbajt në Prishtinë dt 20 Mars 2019.

Dritan Mezini, Ekspert i BNj dhe IT dhe Partner Menaxhues i  DM Consulting Services dhe duapune.com mbajti një sesion prezantues në këtë konferencë mbi “Impaktin e digjitalizimit në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore” i cili u prit me shumë interes.

1st HR Conference in Kosovo

Duapune.com participated on the first HR Conference that took place in Prishtina on March 20th 2019.

Dritan Mezini, IT and HR Expert, DM Consulting Services and duapune.com management partner, held a presentation session during this conference on “The Impact of Digitalization in Human Resources Management” which had interest for the audience.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...