Wednesday, December 2, 2020

Komponentët që të kënaqin në punë

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

menaShumë punonjës edhe pse janë në një punë të mirë, të paktën ashtu si ata e konceptojnë “punë të mirë”, shpesh ndodh që të jenë të pakënaqur apo të kenë boshllëqe që ndikojnë në kënaqësinë e ofruar nga puna. Për të shmangur këto gjendje pakënaqësie në punë, përpiquni të gjeni përgjigje për pikat e mëposhtme të cilat do ju ndihmojnë të gjeni balancën në punë.

1. Çfarë ju pëlqen të bëni? Në qoftë se ajo që bëni, ju pëlqen dhe është e dobishme në punë, atëherë ajo duhet të jetë pjesë e karrierës suaj atje.
2. Çfarë bëni ju më mirë? Shumë njerëz kalojnë vite të tëra duke u përpjekur për të përmirësuar pikat e dobëta të tyre. Përqëndroni energjitë tuaja në punët që ju bëni më mirë në pozicionin tuaj të punës.
3. Çfarë është e vlefshme për kompaninë tuaj? Kuptoni se si pikat tuaja të forta dhe të veçanta mund t’i përdorni për më të mirën e ekipit dhe kompanisë tuaj. Një ndjenjë përgjegjësie dhe kontributi do t’ju bëjë të ndiheni më të angazhuar.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...