Friday, October 23, 2020

Kompjuterat

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

computer_20_1__9577905671. Ngjajnë me meshkujt…

  • Në mënyrë që të tërhiqni vëmendjen e tyre, duhet fiilimisht t’i ndizni;
  • Ata presupozohet që tju ndihmojnë juve në zgjidhjen e problemeve, por shumicën e kohës ata janë vetë problemi;
  • Ata kanë shumë informacion, por shumicën e kohës janë pa ide;
  • Sapo ju bëni tuajin një, e kuptoni se, në qoftë se do të kishit pritur pak më gjatë, mund të kishit gjetur një më të mirë;
  • Ata dëgjojnë se cfarë thoni ju, por jo  atë që doni të thoni.

2.  Ngjajnë me femrat..

  • Asnjë përvec Krijuesit nuk e kupton logjikën e tyre të brendëshme;
  • Gjuha që ata përdorin për të komunikuar me komjuterat e tjerë është e pakuptueshme nga cdokush tjetër;
  • Edhe gabimet tuaja më të vogla ruhen në kujtesën e tyre afat-gjatë për tju rikthyer më vonë përsëri;
  • Sapo keni blerë një, e gjeni veten duke shpenzuar gjysmën e rrogës tuaj në aksesor për të;
  • Ju bëni të njëjtën gjë ndër vite, por papritur është e gabuar.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...