Wednesday, December 2, 2020

Kompania qe do te eleminoje hendekun e pages gjinore

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

Ndërsa shumë kompani po punojnë për t’i dhënë përparësi diversitetit, përfshirjes dhe përkatësisë, është e rëndësishme të dini se puna në këtë drejtim nuk ka të bëjë vetëm me ndërtimin e një ekipi të ndryshëm, ose të qenit më përfaqësues midis radhëve tuaja të udhëheqjes.

Të ndërtosh një kulturë që vlerëson shumëllojshmërinë, do të thotë të sigurohesh që jo vetëm të mbledhësh ekipin e duhur, por gjithashtu të sigurosh që të gjithë të paguhen për atë që vlejnë. Sa herë që dikush paguhet vazhdimisht më pak se kolegët e tij për të njëjtën punë, kjo dërgon një sinjal shumë të qartë se ata nuk trajtohen njësoj. Puna e tyre vlerësohet më pak dhe ai lloj mjedisi është toksik për ata që paguhen më pak.

Kjo kompani e teknologjisë, po inkurajon kompanitë të marrin paga të barabarta:

https://businessmag.al/kjo-kompani-deshiron-te-ndihmoje-te-mbylle-hendekun-e-pages-gjinore/

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.