Friday, January 22, 2021

Koha për “Inno-Tech Camp Tirana”

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Facebook Group Cover Pictures Inno Tech Camp 1

Jeni duke ndjekur rrugën e teknologjisë dhe inovacionit?
Por bota e sipërmarrjes është gjithashtu pjesë e synimeve tuaja?
Ju prezantojmë me “Sprint Up” Inno-Tech Camp Tirana!

CBTL (Center for Business Technology and Leadership), me përkrahjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka hapur thirrjen për të gjitha talentet e reja të biznesit me projekte inovatore në fushën e teknologjisë.

“Sprint Up” Inno-Tech Camp Tirana është një aktivitet 3 (tre) ditor i hartuar për t’i ardhur në ndihmë të gjithë start-up-eve (kompanive të reja) në fushën e teknologjisë dhe inovacionit, nëpërmjet lidhjes me disa nga trajnerët dhe mentorët më të mirë të fushës brenda dhe jashtë vendit, për një biznes më të mirë dhe të suksesshëm.

Jeni 18-25 vjeç? Jeni në hapat e parë të zhvillimit të start-up-it tuaj inovator, me një impakt në shoqëri? Mendoni se ky është formati i duhur për të qenë pjesë?

Plotësoni formën e aplikimit këtu:

Për cdo pyetje, mos hezitoni të na shkruani tek [email protected]

Afati i fundit për dorëzim të formularit është data 17 Shkurt 2019.

Inno-Tech – Are you Ready?

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...