Monday, June 14, 2021

Klasa e pare e “Employer Branding Academy Albania” filloi.

Duhen lexuar

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Jo me larg se dje ka nisur per here te pare per Shqiperine Akademia e Imazhit te Punedhenesit. Akademia e Imazhit të Punëdhënësit mundësohet në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum.

Klasa e pare e ekperteve te burimeve njerezore, perfaqesues te kompanive te ndryshme te njohura te tregut Shqiptar, ka zhvilluar me date 4 Maj 2021, takimin e pare njohes dhe prezantues te Employer Branding Academy. Per 9 jave ata do te dalin nga kjo akademi si Eksperte te certifikuar per Imazhin e Punedhenesit.

I urojme klases suksese dhe pune te mbare!

Gjej informacion mbi “Employer Branding Academy” ketu.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Panairi Virtual i Punës dhe Aftësive 2021 – 16 Qershor

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e edicionit të parë të "Panairit Virtual të Punës dhe Aftësive 2021", më datë 16...