Monday, January 18, 2021
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Këshilla mbi Letrën e Interesit

Leter Interesi / Motivimi – Pune Menaxheriale – Shembull 3

Si te shkruani nje Leter Interesi/ Motivimi per Pozicionet e Punes Menaxheriale? Shembull dhe Këshilla

Letra e Interesit / Motivimit – Shembull 1

Letra e Interesit ( ose Letra e Motivimit ) nëse keni ndryshuar karriere. Shembull 1: Perfaqesues...

Letra e Interesit – motivimit per Asistent Juridik – Shembulli 2

Shembulli: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një kompani...

3 Elementë thelbësorë për një Letër Interesi

3 Elementët thelbësorë për një Letër Interesi (cover letter) të suksesshme A i keni parasysh “puzzles”. Ato janë të...

Gabimi më i madh në një letër motivimi

Gabimi më i madh në një letër motivimi është rëndësia që i kushtohet asaj. Zakonisht punëkërkuesit krijojnë një CV në të cilën thjesht përmendin...

Postimet e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1