Wednesday, January 20, 2021
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Këshilla mbi CV

Shembull CV nga duapune.com

Kur shkruani një CV duhet të keni parasysh se kompanitë, në varësi të pozicionit të lirë të punës, mund të marrin nga...

Shembull CV: Pozicion pune ne Marketing!

Në kërkim të një pozicioni pune në Marketing? - Ju njohim me shembullin e CV-së për rastin tuaj. Nëse...

Punë me kohë të pjesshme? Shembull CV

Jeni student? Po kërkoni një punë "part-time"? Si të shkruani një CV të thjeshtë, për një punë...

Shembull CV – Konsulent Rekrutimi

Për t'ju ndihmuar në krijimin e një CV-e sa më profesionale për rastin tuaj, ne kemi bërë gati një shembull, të cilin ju mund...

Ngjitje ne karriere – Shembull CV dhe Guida.

Nëse keni qenë në të njejtën pozicion pune për një kohë të caktuar, me siguri që ju po kërkoni të rriteni profesionalisht dhe të...

Rikthim ne pune? Shembull CV

Ju keni pushuar disa kohë, por tani jeni gati të ktheheni në botën e punës. Eshtë koha për t'u treguar punedhënësve atë që keni...

Shembull CV per asistente te kujdesit shendetesor

Si të shkruani një CV për pozicionin e punës si asistent/e i/e kujdesit shëndetësor? Nëse po kërkoni punë si asistent i kujdesit shëndetësor, atëherë ne...

Ndryshim karriere? Shembull CV

Po planifikoni të ndryshoni karrierë? Ju njohim me guidën dhe shembullin e CV-së për këtë rast. Ndryshimi i karrierës mund të jetë një hap i...

Postimet e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1