Sunday, April 18, 2021
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Këshillimi i karrierës

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...

Si ta gjej çfare pune dua?

Gjetja e nje pune eshte nje gje dhe gjetja e punes se duhur eshte nje gje tjeter. Procesi i punesimit edhe pse...

Test 3: Çfare po kerkon ne kete pune te re?

Intervista - Test 3 Pyetja është për ju, por ju duhet të mendoni për këtë nga perspektiva e...

Si te menaxhoni raportin me klientet tuaj?

Ne shpeshherë dimë më shumë për drejtimet dhe qëllimet tona sesa për klientët tanë. Por, çfarë duhet të kemi parasysh në mënyrë...

DITA E INTERVISTES. Mos harroni!

Çfare duhet te keni parasysh diten e intervistes: Mbërrini të paktën 15 minuta para. Mund të keni nevojë të...

Test 2: Cilat jane dobesite tuaja?

Nëse intervistuesi ju pyet: - Cilat janë dobësitë tuaja? Cila do të ishte përgjigjja e saktë?

Orientimi për karrierën në Shqipëri

Nga: Edmond Alushi Orientimi për karrierën i referohet shërbimeve dhe aktiviteteve të dizenjuara për të ndihmuar individët e çdo...

Postimet e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1