Friday, December 4, 2020

Këshilla për rritjen e produktivitetit tuaj

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

buTë gjithë jetojmë dhe punojmë në një botë që kërkon shumë. Të qenit produktivë në çdo moment nganjëherë mund të na duket si një veprim i pamundur. Më poshtë janë tre mënyra për të bërë shumë, por pa humbur shumë:

1. Mbani çdo gjë të shënuar në listë. Përfshini gjithçka që doni ose duhet të bëni në një vend të caktuar, sepse duke i shkruar gjërat, arrini t’i ngulisini më mirë në kujtesën tuaj dhe të përqëndroheni për të kryer detyrat tuaja.
2. Kryeni fillimisht detyrat më të rëndësishme. Para se të lini punën në fund të ditës, vendosni se çfarë detyrash duhet të kryeni ditën e ardhshme të punës. Kryeni detyrën që në mëngjes sapo shkoni në punë, sepse jeni më të freskët dhe energjikë.
3. Planifikoni një afat kohor për gjërat jourgjente. Punë dhe çështje urgjente keni shpesh gjatë ditës, por këshillohet që të caktoni në kalendarin tuaj kohë për të bërë edhe detyra të ndryshme dhe jourgjente si: të mëndoni në mënyrë kreative, të shkruani ose të listoni gjërat që duhet të bëni dhe si të krijoni marrëdhënie efikase në punë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.