Wednesday, December 2, 2020

Kerkohen Mjek dhe Infermiere ne Itali dhe Shqiperi

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

Ne kategorine e puneve Mjekësore-Shëndetsore jane te liastuara keto pozicione pune per te cilat mund te jeni te interesuar:


Mjek/e në Itali

Për një kompani italiane , grup privat ndërkombetar, që operon në sektorin e shëndetit dhe kujdesit personal i pranishëm me struktura spitalore ne 13 rajone të Italisë, gjithashtu në Gjermani, Indi dhe në Mbretërine e Bashkuar, me mbi 12,800 shtretër, jemi duke kërkuar përsonel mjeksor – Mjek/e.  

Mjek/e: Kardiolog, Neurolog, Fiziatër  

Per me shume klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/mjeke-ne-itali

Hedhës të dhënash, Fusha Farmaceutike

Përshkrimi i punës: Azhurnimi i përmbajtjes shkencore dhe rregullatore për një bazë të dhënash të barnave, produkteve shëndetësore dhe veterinare.

Per me shume klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/data-entry-ambito-farmaceutico-18

Infermier/e në Itali

Kriteret janë:

  • Të jetë i diplomuar në Infermieri;
  • Te jetë i pasjisur me lejen e ushtrimit të profesionit ne Shqiperi;
  • Experienca e punës përben avantazh;
  • Të njohe gjuhen italiane (niveli b1/b2).

Per me shume klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/infermiere-ne-itali

Farmaciste

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri. i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: Farmaciste
Qëllimi i Pozicionit: 
Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Per me shume klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/farmaciste-85


Mjek Laboratori

https://www.duapune.com/jobs/mjek-laboratori-3


Mjek Bakterolog

https://www.duapune.com/jobs/mjek-bakterolog-1


Teknike Laboratori Mjekesore

https://www.duapune.com/jobs/teknike-laboratori-mjekesore-1


Infermiere

https://www.duapune.com/jobs/infermiere-11

Per pozicione te reja pune ne kete kategori klikoni >> Mjekesore – Shendetesore

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.