Punësimi gjatë kësaj kohe – Sondazhi në duapune.com

0
469

Javën e kaluar duapune.com publikoi sondazhin e rradhës, për t’u njohur disi me situatën e punëkërkuesve.

Pyetjes “Keni ndryshuar punë këto kohë?” punërkuesit aktivë në duapune.com i janë përgjugjr kështu:

WhatsApp Image 2020 07 06 at 09.18.58

Cilado qoftë arsyeja e të qenurit i papunësuar, nëse jeni aktualisht në kërkim të një pune ju ftojmë të vizitoni mundësitë e ofruara tani në

>>> duapune.com <<<

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com