Saturday, January 16, 2021

Job Fair 2011

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

jobfair2011Vende të reja pune tek  Panair Pune 2011

Dhoma Amerikane e Tregtisë

27-28 Prill 2011

tek Tirana International Hotel

Vendet e punës në Tiranë dhe Rrethe.

Kompanitë: ABCom, Agna Group, Albtelecom, Aluflor Construction Group, ANDE-LM, Belle Air, Boga & Associates, British American Tobacco, Coca-Cola Bottling Shqiperia, Connext, DM Consulting, Eagle Mobile, Eurofast Global, ICTS, Konsort, KPMG Albania, Porsche Albania, PricewaterhouseCoopers Albania, ProCredit Bank, Vodafone Albania, Programi i USAID Rritje Albania.

Për më tepër informacion klikoni: Job Fair 2011

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...