Saturday, January 16, 2021

Jetoni ne Pogradec apo Lezhe ? Punoni tek AZA Electronics

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Cila eshte AZA Electronics?

AZA Electronics i ka fillimet e veta ne vitet 1997, fillimisht si nje dyqan i vogel ne qytetin e Vlores per tu shnderruar me pas pergjate viteve nder aktoret kryesor te tregut te elektroshtepiakeve ne Shqiperi. Partneriteti pergjate ketyre viteve me kompani lider jo vetem ne Itali por edhe ne Europe dhe ne Bote i ka dhene kompanise kredibilitet dhe avantazh konkurues ne treg per sa i perkete cilesise dhe cmimit te produkteve,duke ofruar keshtu jo vetem nje raport te drejte cilesi-cmim,por edhe nje sherbim qe shikon dhe fokusohet drejt klientit.

Pikerisht konsolidimi i ketij trinomi sherbim-cilesi-cmim eshte edhe synimi i strategjise se zgjerimit te kompanise ne tregun e retail-it,e cila ka bere qe kompania te fokusohet ne krijimin e nje realiteti ku perfitimi i klientit te jete i vertete dhe i prekshem.

Kjo eshte pikerisht arsyeja dhe filozofia e slloganit te kompanise “Realiteti i Perfitimit”.

AZA Electronics eshte tashme nje kompani e konsoliduar jo vetem ne tregun e shperndarjes me shumice,por tashme synon zgjerimin ne menyre intensive ne tregun e retailit nepermjet ngritjes se rrjetit te vete te dyqaneve me po te njejtin emer “AZA Electronics”

Nese jeni ne kerkim te punes dhe keni aftesi ne menaxhimin e nje dyqani apo në organizimin e punëve në dyqan sipas nje politike të caktuar, ju mund ta gjeni veten te punesuar si Menaxher apo Asistent Menaxher prane dyqaneve te Aza Electronics ne Pogradec dhe ne Lezhe.

Asistent Menaxher I Dyqanit/Lezhe

Asistent Menaxher I Dyqanit/Pogradec

*Klikoni mbi cdo titull per detaje te tjera mbi pozicionet e puneve dhe per menyren e aplikimit.

Nese keni aftesi ne menaxhimin e përditshëm të nje dyqani dhe mbarevajtjen e tij, ne menaxhimin e stafit të dyqanit, mirembajtjen dhe modifikimin e mallit sa here eshte e nevojshme, kontrollin e kasës, arketimet dhe inventarin; shërbimin ndaj klientit; imazhin e dyqanit , aktivitetet logjistike dhe administrative që ka në përgjegjësi, ju mund te punoni si: 

Menaxher Dyqani/Lezhe

Menaxher Dyqani/Pogradec

*Klikoni mbi cdo titull per detaje te tjera mbi pozicionet e puneve dhe per menyren e aplikimit.

Gjithashtu nese e gjeni veten te pershtatur me shume ne shitje dhe arke AZA ju mundeson punesim ne pozicionet:

Shites Dyqani /Lezhe

Arketare/ Lezhe

Shites Dyqani/Pogradec

Arketare/Pogradec

*Klikoni mbi cdo titull per detaje te tjera mbi pozicionet e puneve dhe per menyren e aplikimit.

“Miku juaj per pune dhe karriere”duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...