Monday, October 26, 2020

Jeta është shumë e shkurtër për të punuar në vendin e gabuar!

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...
Copy of Yellow and Purple Self help e Book Schedule  Program Education Instagram Post 2

Mos humbisni kohën dhe energjitë tuaja në një punë që nuk ju përmbush profesionalisht. Ju keni mundësi të investoheni në një sektor më premtues apo në një profil pune që përputhet me formimin tuaj.

Ju listojmë kategoritë më aktive të punëve për këtë javë:

 1. Shitje-Zhvillim Biznesi – 47 Punë aktive
 2. Financë – 45 Punë aktive
 3. Ndërtim dhe Industri e Rëndë – 39 Punë aktive
 4. Teknologji Informacioni – 36 Punë aktive
 5. Shërbim Klienti – 30 Punë aktive
 6. Biznes-Menaxhim Strategjik – 25 Punë aktive
 7. Tjetër – 22 Punë aktive
 8. Profesionistët – 13 Pune aktive
 9. Instalime-Mirëmbajtje – 11 Punë aktive
 10. Administrim – 13 Punë aktive

Për kategoritë e tjera vijoni leximin këtu:

>>>Kategoritë e punëve<<<

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.