Wednesday, January 27, 2021

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Per t’ju ndihmuar ne çdo hap dhe sidomos ne keto kohe te veshtira pandemie, duapune.com ofron 50% ulje ne keto sherbime:

 1. Paketa Premium (I, II, dhe III)
 2. Paketa Social Media

Vlefshmeria e paketave eshte deri ne daten 4 Dhjetor 2020.

1. Paketa Premium I, II, dhe III

Paketat ofrohen me me 50% zbritje dhe permbajne:

 • Postim Premium I – 90 euro (me tvsh), (nga 180 euro).

Shenim: Postimi Premium I permban 14 dite te pozicionuar ne faqe te pare nga vendi 6-15 me ngjyre, dhe me pas si postim standard per 14 dite te tjera. 

 • Postim Premium II – 80 euro (me tvsh), (nga 160 euro).

Shenim: Postimi Premium II permban 14 dite te pozicionuar ne faqe te pare nga vendi 16-25 me ngjyre, dhe me pas si postim standard per 14 dite te tjera.

 • Postim Premium III – 70 euro (me tvsh), (nga 140 euro).  

Shenim: Postimi Premium III permban 14 dite te pozicionuara ne faqe te pare nga vendi 25-39 me ngjyre, dhe me pas si postim standard per 14 dite te tjera.

2. Paketa Social Media

duapune.com ka nje komunitet ne rrjetet sociale online me mbi 400,000 ndjekesa, kryesisht ne Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter dhe e-marketing. Si rrjedhoje ju mund te shfrytezoni kete pakete per promovimin punes aktive ose bllokut te puneve aktive tek ekosistemi i duapune.com nepermjet paketes se Social Media. Nje specialist i ekipit te duapune.com do te jete prane jush ne kete proces per perzgjedhjen me te pershtatshme.

Paketa Social Media ju ofron 50% zbritje dhe permban:

Paketa ofrohet me 160 euro (me TVSH) (nga 320 euro).

 1. Baner të personalizuar për biznesin, në portalin www.duapune.com (5 dite)
 2. Artikull të dedikuar në blog – www.duapune.com/blog
 3. “Share” i banerit në rrjetet sociale
 4. “Pinned post” i banerit në krye të faqes Facebook (1 dite)
 5. “Boost” në Instagram story dhe në Facebook
 6. Newsletter të dedikuar për biznesin (1 dergese)

Perfitoni oferten tani dhe shfrytezojeni deri ne 31 Mars 2021. 

Per me shume mund te na kontaktoni nepermjet:

Email: [email protected]

Tel: 069 20 31 583

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...