Tuesday, December 1, 2020

Java e Sipërmarrjes Shqiptare në Universitetin TBU

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

10696251_937994866259364_551598942484926040_nNë kuadër të aktiviteteve të Javës së Sipërmarrjes Shqiptare, Tirana Business University organizoi, datë 18 Nëntor 2014, eventin me temë “Sipërmarrja Shqiptare – Histori Suksesi” me të ftuar kryesorë 3 Sipërmarrës shqiptarë të cilët prezantuan sipërmarrjet e tyre, si:

z. Dritan Mezini – Administrator, “DM Consulting Services”
z. Përparim Kalo – Themelues, “Kalo & Associates”
z. Erbi Ago – Drejtor i Departamentit Ligjor, “Sprint & Impuls”

Në aktivitet morën pjesë mjaft studentë, pedagogë dhe të ftuar të tjerë, të cilët ndoqën me interes prezantimet e tre sipermarësve dhe bënë pyetje e diskutime me ta mbi prezantimet në lidhje me idenë e tyre të biznesit, avantazhet konkurruese, faktorët kyç të suksesit, cilësitë e lidershipit, etj si edhe mbi zhvillimet e fundit të fushës përkatëse për secilën prej sipërmarrjeve.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...