Saturday, January 16, 2021

Ja disa situata se si mund të pushoheni nga puna

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

31860 msJu jeni shitës në një pastiçeri e i thoni shokut tjetër të punës  “sapo i shërbeva  gruas më të vjetër të shëndoshë dhe më të shëmtuar dhe kur sapo ktheheni”. Shefi juaj është duke qëndruar prapa jush. Ajo është gruaja e tij.

Ndërkohë që shefi juaj ka dalë për drekë, ju shkoni dhe shikoni disa informacione konfidenciale në komputerin e tij. Padashur derdhni kafe në tastierë dhe çdo gjë humbet, kurse ju humbni punën.

Ju ktheheni nga një javë pushime dhe shikoni se kishit planifikuar këtë javë që vjen si pushime, jo javën e kaluar.

Ju merni një ditë pushim  me preteksin i “sëmurë”. Mëngjesin tjetër shefi ju pyet, “Si ishte peshkimi dje?”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...