Wednesday, April 21, 2021

Ja cilat do të jenë 10 qytetet më të pasura në 2018

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

                                                                                                                                                                                                          photo

 

 

 

 

 

 

 

 

10.San Francisko – 434 miliard $. Silicon Valley  ka kontribuar me 17.6% në rritjen e GDP që prej 2007.     

9.Washington DC – 490 miliard $. Popullsia e këtij qyteti pritet të rritet me afërsisht 1 milion në 30 vitet e ardhshme.

8.Shangai – 506 miliard $. Përgjithësisht e njohur në sektorin e prodhimit, sot është një nga qëndrat më të mëdha të zhvillimit të teknologjisë. 

7.Dallas – 513 miliard $. Klima miqësore e bizneseve ka ndihmuar në krijimin e 732,000 vendeve të reja të punës.

6.Chicago – 633 miliard $. Është një nyje e rëndësishme për transportin dhe shpërndarjen.

5.Paris (Zona Metropolitane) – 892 miliard $. Kryeqyteti i modës në botë, ka qeratë më të larta në Europë.

4.Los Angeles – 934 miliard $. I njohur për showbizin, por shumica e bizneseve i përket sektorëve të financës dhe bankës.

3.Londra – 987 miliard $. Brexit mund të ketë patur efekt negativ në sektorin financiar.

2.New York (Zona Metropolitane) – 1,583 miliard $. Nga një qytet me drejtim financiar, sot ka zgjeruar teknologjinë dhe industritë kreative.

1.Tokio – 2,068  miliard $. Është qyteti më i pasur, i cili ka baza në forta në sektorë të ndryshëm të prodhimit.

 

                                                                                                                                                Burimi : Oxford Economics 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...