Sunday, January 17, 2021

ITIL Awareness Day, 21.10.2015, ProTIK

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

itilAITA and Protik are organizing ITIL Awareness Day, on 21.10.2015, at the premises of Protik.

Objectives:

  • Create understanding of the benefits of using ITIL best practices for further development of the business and expansion on foreign markets,
  • Raise awareness for need for certification of individuals and companies based on such or similar best practices,
  • Clarify roadmap for obtaining the necessary certification and maintaining it.
  • Provide overview of main ITIL v3 areas and other related standards

Topics:

  1. Presentation of results of analysis: Required IT certifications on international markets
  2. Benefits of ITIL best practices and similar standards for development of business and expansion on foreign markets
  3. Roadmap for ITIL certification: foundation, master, expert level
  4. Roadmap for company certification for IT service management
  5. Overview of ITIL v3 areas

If you have any questions, please do not hesitate to contact us at [email protected] or contact on 069 40 47 901.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...