Monday, June 14, 2021

Internship – 4 mundesi ne Dizajn, Burime Njerezore apo Front-end Developer

Duhen lexuar

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Eksperienca eshte gjithmone ajo qe perben avantazh ne aplikimet per punesim. Te gjithe jemi perballur me situaten e kerkimit te punes por nuk kemi patur eksperiencen e duhur per te qene kandidate potenciale. Ne keto raste mundesite e internshipeve do te ishin nje zgjidhje shume e mire. Internshipi jo vetem ju mundeson te merrni nje eksperience paraprake te punes por ju mundeson te provoni dhe shfaqni veten tek nje kompani dhe te mund te ndertoni nje marredhenie me afatgjate. Ne vijim ne po ju listojme disa mundesi internshipi te cilat mund t’i konsideroni si nje “start” i mire per punesimin tuaj:

Intership ne Dep Burimeve Njerezore – Aluflor

Junior Digital Advertising Associate – AT Consulting Shpk

Graphic Designer – Albanian Business Partner

Front-end Developer – Albanian Business Partner

Internship Arkitekt/e – Aluflor

Per mundesi te tjera internshipi apo punesimi vijoni te na ndiqni ne rrjetet tona sociale Facebook, Instagram dhe Linkedin, ose vizitoni www.duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Panairi Virtual i Punës dhe Aftësive 2021 – 16 Qershor

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e edicionit të parë të "Panairit Virtual të Punës dhe Aftësive 2021", më datë 16...