Thursday, February 25, 2021

Inkurajoni punonjësit tuaj të qëndrojnë në kompani

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

komplimentaPak drejtues apo menaxherë të suksesshëm arrijnë të inkurajojnë dhe të mbështesin punonjësit e tyre të qëndrojnë në kompani. Prandaj mbajtja pranë dhe qëndrimi në kompani i punonjësve të talentuar nuk është pozitive vetëm për kompaninë, por edhe për ju si menaxherë. Më poshtë do të gjëni disa këshilla se si të mbani punonjësit më të mirë në kompani:

1. Besoni ekipin tuaj. Jepini punonjësve tuaj çdo ditë mundësinë për të vënë në dukje aftësitë dhe fuqitë e tyre të veçanta. Lejojini ata të bëjnë atë çka dinë të realizojnë më mirë.
2. Krijoni kontakte. Kaloni kohë çdo ditë duke kontrolluar punonjësit se si ata e kryejnë punën e tyre individualisht dhe profesionalisht.  Shmangni biseda për tema personale apo jashtë punës, të cilat mund t’i sjellin vetë punonjësit tuaj.
3. Respektoni individualitetin. Njihuni me nevojat personale të punonjësve tuaj dhe përcaktoni detyrat dhe përfitimet në përputhje me rrethanat.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...