Saturday, October 24, 2020

Humor

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

safe image.php•    Kërkoj rritje rroge
Një punonjës i tha shefit të tij, “ Zotëri ju lutem më rrisni rrogën sepse do të matrohem së shpejti.”
Shefi ju përgjigj, “Kompania nuk mund t`ju kompesojë për aksidente që ndodhin jashtë kompanisë.”
•    Diferenca
Një burrë shkoi në një intervistë. Bordi i drejtorëve e pyeti atë, “Na thuaj diferencën midis fjalës “I plotësuar” dhe “I mbaruar”.
Burri u përgjigj, po e qartësoj me një shembull, “Kur martohesh me personin e duhur ti je “I plotësuar” dhe kur martohesh me personin e gabuar ti je “I mbaruar.”
•    Koha është gjithçka
Një punonjës zgjohet vonë për punë. Shefi bërtet, “Duhet të ishe këtu që në 8:30!”
Punonjësi përgjigjet, “Pse? Çfarë ndodhi në 8:30?”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...