Friday, January 15, 2021

Humor “Sekreti i suksesit” “E kuptoni se jeni i pasur kur…”

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

e humor logoJu e kuptoni se jeni i pasur kur…
Fëmijët tuaj luajnë monopol me para të vërteta.

Një shprehje në Indi
Një njeri vërtet i pasur është ai që është i kënaqur. Një njeri vërtet i varfër është ai që ka shumë dëshira.

Sekreti i suksesit
Një reporter pyeti një president banke, “Zotëri, cili është sekreti i suksesit tuaj?”
“Dy fjalë: Vendimet e duhura.”
“Dhe si i merrni vendimet e duhura?”
“Një fjalë: Eksperienca.”
“Dhe si e keni marrë eksperiencën?”
“Dy fjalë: Vendimet e gabuara.”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...