Wednesday, July 28, 2021

Humor

Duhen lexuar

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

13621704 angry boss holding clockAlberti  kishte problem me zgjimin e mëngjesit…

Alberti kishte problem sepse zgjohej vonë në mëngjes  dhe bëhej gjithmonë vonë për punë. Shefi i tij ishte nxehur për këtë arsye dhe i tha se do ta pushonte nga puna nëse ai nuk  bënte diçka për këtë. Kështu Alberti shkoi te doktori dhe ai i dha një ilaç si dhe i tha ta pinte përpara se të shtrihej në krevat. Alberti fjeti mirë dhe në fakt e dëgjoi alarmin në mëngjes. Ai shijoi mëngjesin dhe iku qetësisht me makinë në punë. “Shef”, i tha ai, “Ilaçi funksionoi!” ”Në rregull” i tha shefi, “Por dje në mëngjes, ku ishe?”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.