Wednesday, January 27, 2021

Humor

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

HUMOR LOGO NEWNë fund të një interviste pune…

Në fund të intervistës së punës, intervistuesi i burimeve njerëzore pyeti inxhinierin e ri,“Cila është rroga fillestare që mendoni të keni?” Inxhinieri tha “Një shumë prej 900 mijë lek në muaj plus bonuse në varësi të punës.” Intervistuesi tha, “Mirë, si mendon për një paketë të plotë me 5 javë pushim, 14 ditë pushime të paguara, një paketë të plotë mjekësore dhe dentale, 50% të rrogës kur të dilni në pension  dhe një makinë me qera nga kompania çdo 2 vjet, një Audi  të kuq le të themi?” Inxhinieri u drejtua dhe tha, “Uoou! Jeni duke bërë shaka?” Dhe intervistuesi u përgjigj, “Po, por ti e fillove.”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...