Wednesday, January 27, 2021

Humor

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

funny face my job is a joke life played on me sticker p217801539755490312b2o35 400Si të marrim rritje rroge

Shefi i thotë punonjëses së re: “Do të jap 500 lekë në orë duke filluar që sot dhe pas 3 muajsh do ta rris pagën deri në 700 lekë në orë. Kështu që kur dëshiron të fillosh?”

Punonjësja: “Pas 3 muajsh.”

Bonusi për Krishtlindje

Shefi: Kush të tha se për shkak se unë u përpoqa të të puth në festën e Krishtilndjeve, ti mund të neglizhosh punën?

Sekretarja: “Avokati im.”

 

E kthyer nga pushimet…

Sekretarja e re e sapo kthyer nga pushimet po i thoshte kujtdo që takonte se sa mirë ja kishte kaluar. Më vonë ajo i kërkoi shefit dy javë pushime sepse do të martohej. “ Por ti sapo i pate dy javë pushim”, i tha shefi. “Pse nuk u martove?” “Çfarë të prish pushimet e mia?” u përgjigj sekretarja.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...