Tuesday, May 18, 2021

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...
 1. Ekzekutiv
 2. Shef kuzhinier
 3. Politikan
 4. Prodhuesi i verës
 5. Dirigjent
 6. Blogger bukurie
 7. Arkëtar
 8. Projektuesi i Brendshëm
 9. Biolog
 10. Blerës

Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe shkathtësinë – që gjithmonë i bëjnë ata kandidatë të shkëlqyeshëm për punë. Shtoji kësaj këmbënguljen dhe mendimin dhe suksesi është shumë i arritshëm për këtë shenjë toke. Personave të kësaj shenje i pëlqen të punojnë shumë por edhe të luajnë shumë. Ata vlerësojnë gjërat më të bukura në jetë dhe ndërsa mund të duken kërkues, ata duan vetëm më të mirën për veten dhe ata përreth tyre.

Këtu janë vetëm disa nga profesionet dhe rrugëtimet në karrierë që i përshtaten më shumë Demit:

 1. Ekzekutiv – Syri i mprehtë, vëzhgues dhe ndjekja me përpikmëri e ecurisë së biznesit sidomos për korporatat e niveleve të larta dhe gjigandët e industrisë i bëjnë “demat” shumë të kërkuar. Respekti për autoritetin dhe puna e palodhur i bëjnë personat e kësaj shenje të favorshëm për projekte që kërkojnë tru, menaxhim të fortë, progres dhe rezultate të bazuara në shifra. Demat krenohen me fitimin e bonusit në fund të marrëveshjes ose në fund të vitit. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: ekzekutivin e shitjeve të reklamave, ndërmjetësin e aksioneve ose tregtarin e mallrave.
 2. Shef kuzhinier – Një Dem e pëlqen shijen e luksit, kështu që çfarë pozicioni më të mirë do të kishte një dem se ai që krijon vaktet luksoze njëri pas tjetrit? Një kuzhinier me pesë yje ka finesë dhe durimin shumë të nevojshëm për të krijuar ushqime të denja për t’u lëvduar maksimalisht dhe për të rivalizuar konkurrentët më të mirë në atë fushë. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: nutricionist, restorator ose gazetar i ushqimit.
 3. Politikan – I nderuar dhe intuitiv, Demi ka aftësinë për të ndihmuar komunitetet e vogla ose të mëdha të arrijnë qëllimet e përbashkëta. Duke qenë konstruktiv dhe praktik, demi punon pa u lodhur për të ndihmuar ekuilibrin e buxheteve dhe për të dhënë ndihmë shumë të nevojshme në arsim, arte dhe kulturë. Me sjelljen dhe aftësinë e tyre të besueshme për të qenë një lojtar i mirë i ekipit, respekti dhe mbështetja fitohet lehtësisht nga zgjedhësit e tyre. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: anëtarin e bordit të shkollës, presidentin e një organizate, avokatin publik ose gjyqtarin.
 4. Prodhuesi i verës – Tokësor dhe i organizuar, demave u pëlqen të punojnë me tokën e pasur të “Nënës Tokë”. Me durim të përsosur me punimin, mbjelljen dhe korrjen, demat kënaqen me frytet e punës së tyre. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: somelier, konsulent ose luleshitës.
 5. Dirigjent – Dhuntitë tuaja të lindura melodike mund të jenë superiore në karrierën e muzikës. Ju tregoni këmbëngulje në orët tuaja të gjata të studimit dhe dini si të njihni talentin më të mirë përreth. Respekti që ju jepni dhe ju jepet nga një grup muzikantësh të talentuar për të sinkronizuar muzikalitetin e tyre mund t’ju sjellë në disa nga skenat më të famshme në botë. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: këngëtar, muzikant ose mësues muzike.
 6. Blogger bukurie – Bota luksoze e bukurisë dhe kozmetikës i përket trupit qiellor të Venusit, sundimtarit të Demit dhe bashkë me të, vjen dhurata e një syri kritik për të formuar, strukturën, shkëlqimin, ekuilibrin dhe artin. Bota e kozmetikës dhe kozmetologjisë është konkurruese por Demi është më se i aftë për të përballuar presionin. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: parfumier ose gemolog.
 7. Arkëtar – Si një menaxher i mirë i parave, Demi është i rehatuar brenda sferës së financave. Pavarësisht nëse punoni si një administrues i besuar ose arkëtar për një organizatë solide ose ndoshta filloni shërbimet tuaja financiare në mikro-financë, ju do të ndiheni të kënaqur duke ditur që ndihmesa ndaj individëve me të ardhura të ulëta dhe të moderuara të kenë sukses në botën e biznesit, gjë e cila ndihmon krijimin e një ekonomie të shëndetshme. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: bankier, CFO ose investitor.
 8. Projektuesi i Brendshëm – Imagjinues dhe krijues, Demi mund të përmirësojë cilësinë e jetës së njerëzve, qofshin ato komerciale, industriale apo banesore përmes këtij profesioni. Shtoni kësaj aftësinë për të përfshirë pëlhura luksoze dhe kjo është një përputhje ideale. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: arkitekt, inxhinier ose punëtor druri.
 9. Biolog – Nëse bota e shkencës ndez interesin tuaj të madh, atëherë një nga shkencat e specialitetit të biologjisë mund të jetë një zgjedhje e dobishme e karrierës për ju. Kërkimet dhe zhvillimet emocionuese vazhdojnë të bëhen edhe gjatë shekullit 21 që mund të ndihmojnë njerëzimin në të ardhmen. Atributet e Demit janë të përputhura mirë për një profesion të qëndrueshëm në shkencën e jetës. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: studiues të qelizave, shkencëtar ose fizikan.
 10. Blerësi – Luksi dhe e bukura dëshirohen natyrshëm nga Demi kështu që kërkimi i mallrave më të mirë për t’ua sjellë klientëve do t’i mbajë ata të angazhuar dhe të kënaqur. Profesione të tjera që përshtaten në këtë fushë përfshijnë: stilist, ose stilist.

Shenjat e tjera të HOROSKOPIT i gjeni këtu.

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...