Monday, April 12, 2021

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni:

>> Horoskopi <<

Top 10 Profesionet që i përshtaten shenjës së Peshqve

Horoskopi 16

Të sjellshëm, të dashur dhe të kuptueshëm, Peshqit janë një nga shenjat më krijuese dhe frymëzuese të zodiakut. Me gjithë atë prirje ëndërrimtare, kjo shenjë uji shpesh e ka të vështirë të jetë në kohë dhe zakonisht nuk është e përshtatshme për jetën në një punë nëntë me pesë, por ato kanë sukses në një mjedis të pastrukturuar.

Ju njohim me profesionet që janë më të përshtatshme për Peshqit:

1. Pastor ^-^

Ndërsa Peshqit mund të jenë të gatshëm të heqin dorë nga të mirat e tyre, kjo zgjedhje e karrierës i lejon ata të kapërcejnë vijën midis profesionistëve dhe të devotshmëve. Dhe meqenëse Peshqit natyrshëm kalojnë shumë kohë në mendime dhe do të ishte mjaft e natyrshme të rrinin të humbur në mendime ose gjatë lutjes apo ndonjë rituali tjetër.

2. Kapiten Anije

Ajo që do të ishte shumë imponuese për Peshqit është të kalojnë shumë kohë vetëm. Nuk do të kishte shumë shpërqendrime, përveç anijeve të rastit që kalojnë dhe ata mund të shikonin në horizont, të përhumbur në mendimet e tyre.

3. Psikiatër

Një psikiatër punon në përgjithësi me orar fleksibël, gjë që plotëson mirë nevojën e Peshqve për një mjedis të pastrukturuar. Të lirë për të krijuar vizione dhe përshtypje, ata mund të përdorin intuitën dhe imagjinatën e tyre për të drejtuar të tjerët në rrugën e duhur.

4. Farmacist

Peshqve u pëlqen të jenë pranë dhe të shpërndajnë ilaçe falë magjepsjes së tyre me vetitë dhe cilësitë e substancave dhe efektin e tyre në trupin e njeriut. Kjo zgjedhje në karrierë i lejon Peshqeve të fitojnë para por gjithashtu të kujdesen për mirëqenien e tyre. Pjesa e vështirë do të ishte rruga e gjatë dhe rigoroze arsimore për një diplomë farmaceutike, por në fund të fundit, ia vlen.

5. Banakier

Natyra intuitive e Peshqve bën që Peshqit natyrshëm të përgatisin pije ku ata janë në gjendje të përdorin krijimtarinë e tyre dhe të ndërthurin profilet e pazakonta të aromës dhe t’i kthejnë ato në kokteile të pëlqyera nga shumica. Vendodhja perfekte do të ishte një bar me muzikë live në plazh ose një bar ekzotik në tropik.

6. Mësuesi i Muzikës

Peshqit janë të përshtatshëm në mënyrë të përkryer për të mësuar bazat e muzikës. Në këtë pozicion ata janë në gjendje të ndajnë dashurinë e tyre për muzikën, se si ajo i frymëzon ata të mësojnë dhe të praktikohen më shumë.

7. Regjisor

Peshqit shquhen për gjithçka që përfshin imagjinatën.Në film, ata mund të krijojnë një botë tjetër që është shumë reale, por jo domosdoshmërisht e aftë të ekzistojë. Dhe kur punojnë për një projekt të kësaj natyre, Peshqit mund të krijojnë diçka spektakolare.

8. Fotograf

Vizioni unik i Peshqve merr jetë nga lentet e kamerës dhe teknologjia moderne që e ka bërë jetën edhe më interesante për këtë shenjë uji sepse ata tani mund të ndryshojnë imazhet e tyre dixhitalisht. Veprat e tyre artistike mund të përmirësohen përmes efekteve vizuale për të krijuar imazhe mahnitëse dhe ëndërruese.

9. Animator

Kjo karrierë kërkon një nivel të lartë të imagjinatës vizuale, përqendrimit si dhe njohurive teknike. Përqendrimi për orë të gjata mund të jetë një sfidë e vërtetë, por kur krijoni një animacion, Peshqit janë të aftë të përqëndrohen në atë projekt.

10. Këshillues

Shumë Peshq janë të gatshëm për të ndihmuar të tjerët, por së pari, ata duhet të ndihmojnë veten. Nëse ata mund të përballen dhe të ngrihen mbi demonët e tyre, ata do të kenë sukses duke punuar me të tjerët për të mposhtur varësitë e tyre dhe për të qenë këshilluesit më të mirë. ^-^

Ju rikujtojmë se për të lexuar mbi shenjat e tjera të horoskopit mund të klikoni në vijim:

>> Horoskopi <<

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...