Monday, January 18, 2021

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri. 

Qeveria ka në dorë të detyrojë sektorin privat për rritje page vetëm kur flasim për pagën minimale dhe sigurisht mund të ndërhyjë në rritjen e pagave në sektorin shtetëror. Por, përveç pagës minimale qeveria nuk mund të ndërhyjë më shumë në sektorin privat. 

Ndaj dhe dy premtimet e ardhshme të administratës në pushtet janë:

  • Rritja e pagës minimale në 30 000 lekë;
  • Rritja e pagave të mjekëve me 40%; 
  • Rritje e pagave të mësuesve me 15%. 

Ndryshime të cilat pritet të hyjnë në fuqi që nga 1 Janari i 2021. 

Por, çfarë ka ndodhur me pagën minimale në Shqipëri në 20 vitet e fundit? 

Vijoni leximin ketu: BusinessMag

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...