Wednesday, April 21, 2021

Gjithçka që do të dëshironit të dinit për shitjet dhe zhvilluesit e biznesit

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

           sales Mendoni për një punë në shitje? Ka shumë punë që kanë lidhje me shitjet. Por përpara se të aplikoni, lexoni se çfarë përfshin Bota e Biznesit.

Tipet e punëve të shitjes.

Agjentët e shitjeve janë të pranishëm pothuaj në çdo kompani. Ata u sigurojnë të ardhura kompanisë duke plotësuar nevojat e biznesit për të marrë një fitim prej shitjeve. Në ditët tona shumë punë që kanë lidhje me shitjet, sot vijnë me emrin: “Zhvillim i biznesit.” Kjo reflekton një rreth më të gjerë se thjesht shitjet dhe që mund të përfshijë dhe anëtarë të tjerë të grupit të punës, prezantimin e propozimeve për konsumatorët potencialë, prodhimin e pasqyrave të kostove, dhe në fund mbylljen e shitjeve duke bërë dokumentimin përkatës. 

Rezymetë dhe letrat e motivimit për punën e shitjes. 

Materiali që ju marketoni, kur aplikoni në pozicionet e shitjes, duhet të fokusohet te gjerat e vlefshme që ju keni realizuar përpara këtij aplikimi. Tregoni se si keni rritur nivelin e konsumatorëve, si keni ndihmiar në përfshirjen e ofertave të reja, ose si keni mundur të rrisni nivelin e shitjeve duke patur klientelën ekzistuese.

Paga dhe përqindjet në shitje

Nëse ju pëlqen të shpërbleheni për përpjekjet tuaja të drejtpërdrejta, shitja është pozicioni i duhur për ju. Shumë punë në boten e biznesit vijnë me një pagë bazë + perqindjet (kompensimet). Disa poste shitjesh janë 100% përqindje, në të cilat ju paguheni vetëm kur bëni shitje. Për këtë tip pune ju përfitoni më shumë në bazë të numrit të shitjeve që bëni.

Si të shisni më mirë

Shitjet konsultative. Krijimi i besimit. Ndërtimi i lidhjeve të biznesit. Shitjet sot nuk kanë të bëjnë me fitimet e shpejta më tepër sesa kanë të bëjnë me krijimin e bësimit të konsumatorit në terma afatgjatë.

                                                                                                                                                          WEF, Tetor 2017

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...