Thursday, October 29, 2020

Gjërat që nuk duhet t’i keni në tavolinën tuaj të punës

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

images 41Ju harxhoni 8 orë në ditë në tavolinën tuaj të punës e cila është pothuajse trecereku i ditës, kështu që është normale që ju t’a personalizoni atë për ta bërë tuajën. Megjithatë në fund të fundit është tavolina juaj e punës dhe jo dhoma juaj e gjumit.

Më poshtë janë 7 gjërat që ju NUK duhet ti keni asnjëherë në tavolinën e punës, pamvarësisht se sa shumë ju i doni:

1.Artikuj të fushatave politike
Politika duhet lënë jashtë kur ju jeni në zyrë. Është një nga ato gjërat për të cilat ju nuk duhet të flisni apo nuk duhet ti promovoni në zyrë. Pra sigurohuni që zyra juaj të jetë bosh nga shenjat apo artikujt që tregojnë mbështetje për kandidatët politikë apo për partitë politike.

2.Ikonat fetare
Njësoj si politika, feja është një nga ato gjëra që nuk duhet të sillet në zyrë. Nuk ka rëndësi se sa shumë mund ta doni fenë tuaj, është mirë që ta lini besimin tuaj personal jashtë pune.

3. Reliket joshëse
Reliket joshëse ju bëjnë të ndiheni joprofesional dhe të papjekur kështu qëndroni larg tyre.

4.Fotot e papërshtatshme
Fotot kur jeni natën jashtë duke kërcyer i dehur është mirë ti mbani në privatësinë e shtëpisë tuaj. Foto të tilla në ambjentet e punës jo vetëm që ju bëjnë të dukeni keq por gjithashtu i bëjnë njerëzit e tjerë të ndihen të papërshtatshëm.

5. Mbeturinat
Mos harroni të ktheni në shtëpi çantën e ushqimit çdo ditë. Nëse i lini në punë së bashku me mbeturina të tjera kjo do e bëjë vendin tuaj të punës të ndotur, të paorganizuar dhe johigjenik. Një vend pune i pastër dhe i organizuar bëhet dhe produktiv për të qenë aty. Kur keni letra të hedhura, mbeturina dhe një tavolinë të mbushur nuk do të ndiheni rehat as ju dhe as koleget tuaj.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...