Saturday, October 24, 2020

Gjeni kohën e duhur për tu bërë sipërmarrës

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

businesstakeovers_wideweb__470x3170Fillimi i një sipërmarrje apo biznesi, kërkon kurajo dhe trimëri, sepse në fund të fundit jeni duke realizuar idenë tuaj të madhe. Rreziqet e sipërmarrësit janë të shumta, por për ata që janë të suksesshëm edhe përfitimet janë të shumta. Më poshtë janë tre pyetje, të cilat mund t’ja drejtoni vetes tuaj ndërkohë që keni filluar me biznesin:

1. Keni një ide? Ideja nuk mund të jetë vetem thjesht një ide. Ajo duhet të jetë diçka, e cila ju bën të mendoni hollë dhe të veproni.
2. A keni një partner të besuar? Në fillimi të një biznesi mund të jeni të vetëm. Por, të bashkëpunoni me dikë tjetër, veçanërisht në qoftë se ai ose ajo ka aftësi plotësuese për sipërmarrjen tuaj, do të ishte mundësia më frytdhënëse që do t’ju çonte në rrugën e duhur.
3. Do të arrinit më të mirën, pa strukturë? Për shumë sipërmarrës strukturimi i bisnesit të tyre është sfida më e madhe. Nëse ju lulëzoni kur ende nuk keni një rrugë të qartë dhe shumë të pasigurt, kjo mund të jetë koha më e përshtatëshme për të rritur sipërmarrjen tuaj.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...