Monday, October 19, 2020

Ftesë pjesëmarrje në trajnimin “Trajnimi dhe Zhvillimi”, modul i paketës së Burimeve Njerëzore të aplikuara

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

image 000131Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e modulit të radhës “Trajnimi dhe Zhvillimi”, praktikat e proceseve te punes, me template…organizim i plote i punes se nje specialisti HR.

Në trajnim mund të marrin pjesë specialistë të burimeve njerëzore apo specialistë të njësive të veçanta të BNJ, menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm. Temat që do të trajtohen në modulin e “Trajnimi dhe Zhvillimi” janë si më poshtë:

 • Benefitet e trajnimit dhe zhvillimit
 • Identifikimi i Nevojave të Trajnimeve
 • Roli i BNJ në ofrimin e trajnimeve
 • Vleresimi i Trajnimit
 • Menaxhimi i Trajnimit dhe Zhvillimit
 • Dizenjimi i trajnimeve
 • Metodat e trajnimit
 • Llojet e trajnimeve
 • Kriteret për përzgjedhjen e ofruesve të trajnimit
 • Zhvillimi i Punonjësve
 • Trajnimet e brendshme / Trajnimet e jashtme
 • Monitorimi, testimi dhe vlerësimia
 • Zhvillimi i karrierës

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të  pajisën me një çertifikatë pjesëmarrjeje.
Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë ju lutem na kontaktoni në adresën emailit:[email protected]com duke na derguar nje email “Konfirmim pjesmarrjeje” si dhe në numrat e tel. 04 2272 622 dhe 069 20 31 581. Pagesa do te kryhet prane zyrave tona DM Consulting duke nisur nga e hena date 12 maj deri te enjte date 22 maj 2014 (orari zyrtar 09-18.00)

Ky modul do të ndiqet dhe nga 2 modulet e tjera të paketës “Performanca” dhe “Kompensimi & Benefitet”.
Kohëzgjatja: 5 orë (13.00 – 18.00)
Cmimi 6000 Lekë (TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit 24 Maj 2014 
Dita: E shtunë
Vendodhja: Salla e Trajnimit “Hotel de Paris”

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...