Friday, October 23, 2020

Ftesë pjesëmarrje në trajnimin “Hyrje në Burime Njerëzore të Aplikuara”

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

DSC03141Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e Trajnimit “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara”, praktikat e proceseve te punes, me template…organizim i plote i punes se nje specialisti HR.

Në trajnim mund të marrin pjesë specialistë të burimeve njerëzore apo specialistë të njësive të veçanta të BNJ, menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm. Temat që do të trajtohen janë si më poshtë:

• Roli dhe Rëndësia e Burimeve Njerëzore
• Praktikat e Burimeve Njerëzore
• Planifikimi i Burimeve Njerezore (Objektivat)
• Rekrutimi / Punësimi i punonjësve të rinj
• Administrimi (Dosjet, Lejet, Kontratat, Pushimet)
• Trajnimi dhe Zhvillimi i punonjësve
• Menaxhimi i Sistemit të Performancës
• Kompensimi / Sistemi i pagave dhe benefitet
• Politikat dhe procedurat e BNJ

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të  pajisën me një çertifikatë pjesëmarrjeje.
Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë ju lutem na kontaktoni në adresën emailit: [email protected]com duke na derguar nje email “Konfirmim pjesmarrjeje” si dhe në numrat e tel. 069 20 31 581/2. Pagesa do te kryhet prane zyrave tona DM Consulting duke nisur nga data 19 nentor deri ne daten 12 dhjetor 2015 (orari zyrtar 09-18.00)

Kohëzgjatja: 8 orë (10.00 – 18.00)
Cmimi 9000 Lekë (TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit 12 Dhjetor 2015
Dita: E shtunë
Vendodhja: Salla e Trajnimit “Hotel de Paris” ne Bllok. Tirane

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...