Thursday, February 25, 2021

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave jashtë vendit. Kjo platformë nuk është thjesht krijimi i rrjetit gjithëpërfshirës, por edhe angazhimi i tij në projektet e ardhshme të FSHZHD-së, ku në fokus është kthimi në vendlindje dhe qarkullimi i profesionistëve.

Rrjeti i profesionisteve te diaspores, ju mundeson:

Rritje kapacitetesh dhe zhvillim profesional: informohu rreth praktikave profesionale, thirrjeve të hapura për punësim, bursave, konkurseve, granteve;

Rrjetëzim & bazë të dhënash të kapitalit human: krijim i rrjetit të profesionistëve në nivel rajonal dhe ndërkombëtar, njohje me profesionistë ose anëtarë në të gjithë botën;

Rritje e mundësive për zhvillim socio-ekonomik: mundësi të reja bashkëpunimi, transferim modelesh pozitive, praktikash, eksperiencash dhe projekte të përbashkëta zhvillimore.

Platforma elektronike “Rrjeti Profesionistëve në Diasporë”

https://rrjetiprofesionisteve.al është një mekanizëm, i cili duke kapërcyer barrierat gjeografike, u ofron përdoruesve profesionistë në Diasporë mundësi informimi, bashkëpunimi, punësimi dhe investimi me qëllim gjenerimin e ideve, dhe nismave me përfitim të përbashkët.

Ne ju ftojmë të regjistroni në platformë, profilin tuaj profesional, organizatën apo biznesin tuaj në Diasporë,  të cilat do të pasqyrohen në platformë në formën e një profili, me aprovimin tuaj.

https://rrjetiprofesionisteve.al/register

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...