Monday, January 25, 2021

Frika më e madhe e të punësuarve

Duhen lexuar

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

boss yelling at employeeNjë punë me siguri mund të gjenerojë shumë gëzim, por në disa aspekte të jetës aktive, puna është gjithsesi një burim ankthi. Faqja e njohur e internetit amerikane “CareerBuilder ” ka realizuar një anketë për të njohur fobitë më të mëdha të punonjësve.

Rezultati tregon se shumica e shqetësimeve të punës janë të lidhura me ngjarje të rëndësishme, të tilla si një prezantim apo një mbledhje vendimtare. Megjithatë, frika më e madhe e punonjësve është ajo kur shefi i inatosur fillon të ulëras! Të mos arrish të zgjohesh në kohë për punë kalon në rend të dytë.

Si më poshtë janë shtatë fobitë e punonjësve:

1. Shefi që bërtet 26%
2. Të mos zgjohesh në kohë për punë 23%
3. Të japësh një prezantim 18%
4. Të klikosh gabimisht në email “Reply to all” 15%
5. Mbledhje me menaxhimin 11%
6. Mbledhje në përgjithësi 11%
7. Të kapesh”mat” kur je duke pare faqe jo të përshtashme (psh porno) 9%

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...