Tuesday, October 27, 2020

Forumi Ndërkombëtar i Menaxhimit të “The Network”

Duhen lexuar

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

2

Forumi i Menaxhimit të The Network u organizua në Lisbonë Portugali në datat 3-5 Prill 2019.

Tematika e këtij forumi ishte #ndarja e informacionit, ku shumica e partnerëve ndanë eksperiencat e tyre më të mira dhe i ofruan ato për diskutim me të gjithë pjesëmarrësit. The Network është aleanca globale e më shumë se 50 portaleve lidere rekrutimi, të përkushtuar në gjetjen e talenteve më të mira në më shumë se 130 Shtete. www.duapune.com është anëtar i The Network që në 2016 dhe përfaqëson Shqipërinë dhe Kosovën dhe u përfaqësua nga CEO dhe bashkë-themeluesit, Dritan Mezini dhe Eljana Mete.

Management Forum of the-network was organized in Lisbon Portugal on April 3d-5th 2019.

The theme was #sharing, where the majority of the partners shared their best practices and made them available for discussion to the rest of the group. The-network (the-network.com) is the global alliance of more than 50 leading recruitment websites, committed to finding the best talent in over 130 countries. www.duapune.com is member of The Network since 2016 and it represents Albania and Kosovo.

duapune.com was represented by the CEO and the co-founders, Dritan Mezini and Eljana Mete.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...