Thursday, October 22, 2020

Formular i Aplikimit për trajnimin “Trajnimi dhe Zhvillimi” dhe informacion më i detajuar mbi trajnimin e gjeni si më poshtë. Dt 24 Maj 2014

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Informacion personal i Aplikuesit

  Titulli ( Znj/Z)

  Emri

  Mbiemri

  Trajnimi për të cilin interesoheni

  Adresa

  Celulari

  Telefon fiks

  Adresa email

  Emri i kompanisë

  Pozicioni Aktual

  Niveli i shkollimit

  Fusha e shkollimit

  Keni marrë pjesë më parë në ndonjë trajnim në këtë fushë?

  Eksperienca pune në këtë fushë:

  Pritshmëritë nga Trajnimi :

  Rekomandime për informacion specifik:

  [recaptcha]

  ppppp

  “Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Artikujt e fundit

  Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

  A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

  Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

  Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

  Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

  UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

  A ka pune te reja nga qyteti im ?

  Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

  Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

  Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...