Tuesday, May 18, 2021

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Employer Branding Academy Albania

Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum.

Trajnimi online nis më datë 4 MAJ 2021. Vende të limituara.

Çfarë është Employer Branding?

Kompania juaj ka një imazh punëdhënësi, pavarësisht nëse e keni kuptuar ju këtë gjë apo jo. Imazhi i punëdhënësit është identiteti i një kompanie. Dhe ndërkohë që zhvillohet epoka dixhitale, tërheqja e talenteve nga punëdhënësit bëhet jo vetëm më e vështirë, por edhe më e rëndësishme. Departamentet e Burimeve Njerëzore janë nën presion për të lundruar midis gjeneratave dhe teknikave të reja të rekrutimit.

Por, sa të aftë janë punëdhënësit/kompanitë për të tërhequr, rekrutuar dhe mbajtur punonjës idealë?

Për një promovim efektiv të imazhit, kompania mund të tërheqë punonjës aktualë dhe të ardhshëm vetëm nëse ka një strategji të vendosur. Strategjia e imazhit të punëdhënësit duhet të jetë e vërtetë, e besueshme, e rëndësishme dalluese dhe frymëzuese. EBA – Employer Branding Academy ndihmon pikërisht në ndërtimin dhe zbatimin e kësaj strategjie.

Pse Imazhi i Punëdhënësit është i rëndësishëm? >>> Imazhi i punëdhënësit ka të bëjë me përcaktimin dhe shprehjen e cilësive që do ta bëjnë kompaninë tuaj zgjedhjen ideale për talentin që ju nevojitet për të patur sukses. Dhe EBA – Employer Branding Academy, ju mbështet në çdo hap të rrugës duke ju ndihmuar të përktheni njohuritë e talenteve në propozime tërheqëse të punësimit dhe krijimin e strategjive të komunikimit, që do t’i bëjnë kandidatët më të mirë të trokasin në derën tuaj.

Pse UNIVERSUM? >>>> Universum, ka mbi 30 vjet përvojë në lehtësimin e aftësisë të punëdhënësve për të tërhequr, rekrutuar dhe mbajtur punonjës idealë.

Si mund të ndihmojë biznesin tuaj Employer Branding Academy? >>>> Me ndihmën e një imazhi të fortë të punëdhënësit, kompania juaj do të jetë në gjendje të rrisë numrin e aplikantëve cilësorë, të ulë kostot tuaja për rekrutim dhe të diferencohet nga konkurrentët. Krijimi i një imazhi tërheqës të brendshëm dhe të jashtëm kërkon të kuptuarit e nevojave dhe dëshirave të talentit dhe kompanisë. Cilat janë pritjet në karrierë të talentit të sotëm? Cilat janë objektivat strategjike të kompanisë tuaj?

Article Banner EBA 6
Shkarko Broshurën këtu

 

Dëshironi të zhvilloni aftësitë për të krijuar, zhvilluar dhe ekzekutuar një strategji të Imazhit të Punëdhënësit?

Ndiqni shembullin e më të mirëve.

Bëhuni pjesë e kësaj akademie ndërkombëtare, e suksesshme për shumë kompani me reputacion botëror si:

image 8

Nxitoni të regjistroheni sepse vendet janë të limituara.

Për pyetje mund të na kontaktoni:

Dritan Mezini 
+355 69 207 7847
[email protected]

Eljana Mete 
+355 69 203 1583
[email protected]

Shprehni interesin tuaj për pjesëmarrje në këtë link:

https://blog.duapune.com/employer-branding/

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...