Friday, October 23, 2020

E hënë! Si e nisët javën?

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

May your coffee be strong and your Monday be short. 3

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të javës pas një fundjave të relaksuar apo argëtuese me familjen dhe miqtë. Jo më kot qarkullojnë shpesh “meme” si kjo për ditën e hënë:

 

everybody hates me mondays no one likes mondays 8547525

Dhe ne për t’jua bërë disi më të lehtë nisjen e javës dhe ta merrni me më shumë pozitivitet punën, kemi veçuar disa thënie motivuese :

“Kur dikush më thotë “jo” nuk do të thotë që nuk mund ta bëj një gjë, kjo do të thotë që nuk do të mund ta bëj me ta.” – Karen E. Quinones Miller

“Ndërtoni ëndrrat tuaja ose dikush tjetër do t’ju punësojë për të ndërtuar të tyret.” – Farrah Gray

"Kur ngriheni në mëngjes mendoni se çfarë privilegji është të jesh i gjallë, të mendosh,
të shijosh, të duash ... " - Marcus Aurelius
"Të hënat janë fillimi i javës së punës që ofrojnë fillesa të reja 52 herë në vit!" - David Dweck

"Nuk duhet të jesh i shkëlqyeshëm për të filluar, por duhet të fillosh që të bëhesh i 
shkëlqyeshëm.” - Zig Ziglar
Miku juaj për punë dhe karrierë - duapune.com

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...