Wednesday, January 27, 2021

E hënë! Si e nisët javën?

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

May your coffee be strong and your Monday be short. 1

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të javës së punës, pas një fundjave të relaksuar apo argëtuese me familjen dhe miqtë. Jo më kot qarkullojnë shpesh “memes” si kjo për ditën e hënë:

everybody hates me mondays no one likes mondays 8547525 1

Por ne për t’jua bërë disi më të lehtë nisjen e javës dhe ta merrni me më shumë pozitivitet punën, kemi veçuar disa thënie motivuese :

“Kur dikush më thotë “jo” nuk do të thotë që nuk mund ta bëj një gjë, kjo do të thotë që nuk do të mund ta bëj me ta.” – Karen E. Quinones Miller

“Ndërtoni ëndrrat tuaja ose dikush tjetër do t’ju punësojë për të ndërtuar të tyret.” – Farrah Gray

“Kur ngriheni në mëngjes mendoni se çfarë privilegji është të jesh i gjallë, të mendosh,

të shijosh, të duash … ” – Marcus Aurelius

“Të hënat janë fillimi i javës së punës që ofrojnë fillesa të reja 52 herë në vit!” – David Dweck

“Nuk duhet të jesh i shkëlqyeshëm për të filluar, por duhet të fillosh që të bëhesh i

shkëlqyeshëm.” – Zig Ziglar

Zgjidhni një prej tyre dhe ndajeni me miqtë për t’i dhënë pak motivim.

Miku juaj për punë dhe karrierë duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...