Wednesday, October 21, 2020

“Duhet të ndihmoj gruan”, “Jetë pas vdekjes”

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

lens6869722 1254372881work jokes are funny“Duhet të ndihmoj gruan”

Ariani shkon të takoj menaxherin e tij në zyrë. “Shef” i thotë ai “nesër do të bëj disa rregullime në shtëpi, dhe gruaja ime ka nevojë ta ndihmoj  për të lëvizur dhe transportuar gjërat”.
“Nesër  nuk kemi shumë staf, Arian” përgjigjet shefi. “Nuk mund të ta jap ditën pushim.”
“Faleminderit, shef,” i thotë Arjani “E dija që mund të mbështetesha te ti!”

 

“Jetë pas vdekjes”

“Beson në jetën pas vdekjes?” pyet shefi një nga punonjësit e tij.
“Po, Zotëri” i përgjigjet punonjësi i ri.
“Në rregull, atëhere kjo e bën çdo gjë të qartë” vazhdoi shefi. “Pasi ti ike dje herët për të shkuar në funeralin e gjyshes tënde, ajo erdhi në zyrë për të takuar.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...