Sunday, October 25, 2020

Duhet të jesh autoritar dhe lider…

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

LiderNë ekonominë e vëshirë te ditëve të sotme, a duhet që liderët të jenë autoritarë, analitikë dhe të organizuar, apo duhet të jenë empatikë, karizmatikë dhe të komunikueshëm? Përgjigja është e thjeshtë: atyre u duhen të dyja llojet e cilësive. Në vend që të kategorizoni veten si një lloj i caktuar lideri, eksploroni cilësitë që kerkon ambjenti i sotëm kompleks i biznesit, i cili pëson ndryshime të shpejta. Liderët duhet që të transmetojnë mesazhe të forta të mbeshtetura nga prova, por ata gjithashtu duhet që të jenë të ndjeshëm ndaj mënyres sesi këto mesazhe merren nga dëgjuesi. Më tepër  tipare të një lidershipi nuk janë të detyrueshme apo me zgjedhje, por janë anë bashkëplotësuese të një manaxhimi efektiv. 

 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...